14 Aralık 2011 Çarşamba

Louis Vuitton'un Son Bombasi

Size bomba gibi bir haberim var! Fransa'nin moda tarihine kazandirdigi en buyuk markalarindan Louis Vuitton kendisinden beklenmeyeni yapmis ve kondom uretmis!!!


Louis Vuitton kondom uretmis de durmus mu? Hayir. Her urununde oldugu gibi Gurcistan asilli Irakli Kiziria'nin imzasini tasiyan prezervatifine de logosunu koymayi unutmamis. Ne ise yarayacak demek istemiyorum bile :))

LV seven biri olarak dalga gecmek istemiyorum ama bu fikir size de sacma ve biraz da gorgusuzce gelmiyor mu? Ustunde kabartma marka logosu olan bir kondom? Ne gerek var ki? Tarihi bir marka icin bile olsa tanesine 68 Dolar verip kondom almak garip geliyor bana. Gerci ozel gunler icin falan olabilir, degil mi?

Aslinda LV kondomlari ile yepyeni bir akim baslatabilir. Evlenirken tektas alma/takma cilginligina benzedi mi, ilk gece rituelleri arasina bile girebilir. Delilik bu ya! :d Hem eminim ki 'label whore' tabir edilen insanlar icin karsi konulmaz olacaktir bu urunler. Ne diyeyim, onemli olan guvenlik ancak umuyorum bu bir sakadir!

7 yorum:

  1. o değil de ben rengine takılmış durumdayım..
    bence çok! ince subliminal mesajlar var.

    xD

    hohohoho

    YanıtlaSil
  2. İncesi kalını kalmamış bu mesajın, bildiğin kara bir çizgi çizmişler. Kondom'un Darkside'ı :P

    YanıtlaSil
  3. bunun gercek olmadigini algilayabildiginizi dusunuyorum...

    YanıtlaSil
  4. o deil de siyaha yakın bi renk oldugu icin INCE gostermesin?
    ahahahahahahahah xD

    YanıtlaSil
  5. ah gerçekten düşünebiliyo musun ?

    shsshahahahahahah

    YanıtlaSil
  6. Bir erkek olarak kadinlar ne dusunuyor cok merak ediyoyorum. Bir erkegin markali kondom kullanmasi birsey ifade eder mi yoksa farkina bile varmazmisiniz?

    YanıtlaSil