22 Aralık 2011 Perşembe

Gisele Bundchen 3 Buyugu Tavlamis!

Baharla birlikte Gisele Bundchen firtinasi esecek desem abartmis olmam zira guzel model 3 ayri unlu markanin ilkbahar tanitim cekimlerinde poz veriyor!


Gisele, Fransiz moda devi Givenchy 2012 ilkbahar kampanyasi icin Mert&Marcus'a poz vermis once. Gisele tamam da, o erkek modellerdeki sandaletler nedir Allah askina? Olesim geldi yahu! 


Milan Moda Haftasi'nda tanitildigi zaman seve seve paylastigim Versace'nin 2012 ilkbahar cekimlerinde beyaz, ve altin renginin harmani haline gelen top modelin ozellikle kelepcelerine bayildim ^^ Ancak cantayla cok abartili degil mi?


En begendigimi her zamanki gibi sona sakladim :) Salvatore Ferragamo'nun tropikal esintiler tasiyan, olup bittigim -ki daha once de bahsetmistim- ilkbahar koleksiyonu icin palmiye agacina sarilmis Gisele. Biz burda donarken kumsalda olmasi bir yana, o guzelim ayakkabilari kuma gommesi yuzunden dovesim geldi kadini. Ferragamo hayranligimdan elbiseyi kiskandigimden degil hani :p

Bu sadece bir baslangicsa eger, Gisele ilkbahara oldukca hizli girdi. Siz ne dersiniz? Parayi nereye sigdiriyor bu kadin? :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder