28 Kasım 2011 Pazartesi

Marie Claire Turkiye Aralik Sayisi

Bu yil feti$ konsepti ustune kurulan Louis Vuitton koleksiyonunun tetikledigini dusundugum feti$izm akimi, cok renkli calismalara esin kaynagi oluyor. Bu konseptteki en guzel calismalardan birini Koray Parlak imzasiyla Marie Claire Turkiye'de gormek beni cok mutlu etti. Lafi uzatmadan Aralik ayinda yayinlanacak dergiden Nina Reijnders ve Victoria Lipatova'nin modelligini yaptigi bu carpici fotograflari paylasiyorum sizle :)








 





Son 2 fotografi sona ayirmamin sebebi, o minik kurdelelerle beyaz bantlarina hasta oldugum ayakkabi ve super seksi cizme elbette. Daha evvel Leighton Meester'in ayaginda daha rahatsiz edici gibi gorunen ayakkabi ve Marie Claire'in Kasim sayisinda gorup begendigim cizmeye benzeyen bagcikli cizme icimin yaglarini eritti resmen.Zaten feti$ konseptli su cekimdeki hangi ayakkabi cirkin ki?!

Dantel ve deri arasinda gidip gelen ve stilistligini Hakan Ozturk'un yaptigi cekimlere gercekten bayildim! Olculu ama kiskirtici bir seksilik akiyor her kareden. Su kareleri gordukten sonra ben bu dergiyi nasil almam?

4 yorum:

  1. bayıldım bayıldım bayıldım...
    dedigin gibi dergiyi ben de alıcam sanırım..

    lui'nin çizgilerini ve tasarım kararlarını genel olarak pek beğenmesem de bunlar gerçekten çok başarılı olmuş..

    teşekkür ederim ayrıca paylaşım için de.

    fashion up the world ;)

    YanıtlaSil
  2. Like butonu olsa yorumlarda keske. Tesekkurler bisexie :)

    YanıtlaSil
  3. ihi.
    ben teşekkürller efem.
    feci takiplerdeyim paranoyaklaşma. ;)
    sdc daha fazla erkek modası istediğimi belirtip Şahika koçarslanlı'dan şu incilerle tamamlıyorum komentaamı:

    "ne dedim sana böbeğim, moda insanların kafasına bir balyoz gibi inmektir..

    bak böbeğim, ders 1, ayakkabı dediğin ayak terinden mütevellit ıslanır.on gün geçmeden tekrar giymeyeceksin, nahoş koku yapar, erkek milletini kaçırır. şimdi sabah öğle akşam gece kıyafeti desen, on günle çarp, en az kırk çift ayakkabı lazım,o da bir sezon için.


    şaşırdın. ders iki.bir kıyafetin yeni elektriği enerjisi ışığı iki veya üç giyişte gider. kumaş kendini salar, dikişler yorulur, kıyafet yaşlanır, seni de yaşlı gösterir. iki giyişten sonra emekli ediceksin.

    yedi sekiz şişe parfümün olacak. neşeli misin, inatçı mı, huysuz mu, o günün moduna göre ayrı bir parfüm sıkacaksın. "

    kisses.
    bisexie.

    YanıtlaSil
  4. Ahaha supersin yahu! Aynen Sahika tonlamasiyla okudum ahahah

    YanıtlaSil