29 Kasım 2011 Salı

British Fashion Awards 2011

Dun gece Londra Savoy Hotel'de sahiplerini bulan British Fashion Awards goruntulerine bakip fitik olmaya hazir misiniz? :)

Kristen McMenamy Alexander McQueen sonbahar 2011 koleksiyonundan organza, inci islemeli elbisesini beyaz kurk etoluyle tamamlamis. Beyaza yakin sari saclari ile 21. yy cadisi olmus Amerikali model!


Unlu tasarimci Stella McCartney, kendi 2012 ilkbahar koleksiyonundan tulumuyla kesinlikle super! Goz yordugu icin sevmesem de, bu baskinin bu sekilde kullanilmasina bayildim :)


Alexa Chung, stil odulunu aldigi geceye Christopher Kane ilkbahar 2012 koleksiyonundan elbisesi ve clutchi ile katilmis. Charlotte Olympia imzali 'Kitty' papetlerinin tum sevimliligine ragmen hicbir seyi begenmedim Alexa'nin. Ancak geometri kitaplarina yamuk gorseli olarak eklenebilecek bacaklariyla su etekleri giyebilmesi takdire sayan!



Kate Hudson, gecede Stella McCartney ilkbahar 2012 koleksiyonundan seksi elbisesi ile salinirken 5 ay once dogum yapmis gibi mi?




Olivia Palermo, gecedeki en trendy gorunen kadinlardan biri olmus. Ancak Matthew Williamson sonbahar 2011 koleksiyonundan elbisesi cok uzun ve sanki birazcik da buyuk gelmis Palermo'ya.


Charlotte Olympia clutchi ve Topshop ayakkabilari ise muhtesem! 



Son olarak da Ingiliz ikon Kate Moss var sirada. Sansasyonel model kimden giyinmis bilemiyorum, ayrintilari daha sonra ekleyecegim ama karadul gibi gorunuyor yahu! :)


Sporu abartinca nefes alamayacak hale gelen bunyemi daha fazla ayakta tutamadigim icin fotograflar masaustumde hazir beklese de, yarina birakiyorum maalesef. Kusuruma bakmayin artik.Yani ozetle, arkasi yarin :)

1 yorum: