1 Kasım 2011 Salı

Erkekler icin Oje

Oje, oyle bir kozmetik urunu haline geldi ki daha bebek diyebilecegimiz kiz cocuklari icin bile uretilerek devasa biz pazar yaratti. Ve oyle bir populerlik kazandi ki, ojesiz olmak bakimsiz olmak demekmis gibi algilanmaya baslandi. Tabii ki bu is burada kalmadi, gelisti, serpildi ve kadinlardan sonra sira erkeklere geldi!

Daha evvel basinda oje kullanan erkekler haber olmustu. Rock yildizlari, punk'd severler ve metroseksuel erkeklerin basini cektigi bu akimi gormezden gelmeyen oje ureticileri de harekete gecti ve erkekler icin oje uretildi...


 



Marco Berardini'nin eseri olan, Neil Patrick Harris, Anthony Hopkins, Patrick Dempsey ve Lebron James gibi isimlerin kullandigi Evolution Man markasi, erkekler icin ozel bir oje serisi uretti. 'Femme Fatale' turnesinde Britney Spears'in resmi sac ve makyaj uzmani olan Berardini, bu seriden cok umutlu cunku erkekler icin oje trendinin tutacagini dusunuyor...


Simdiden Seal, David Backham, Johnny Depp gibi unlulerle dikkat ceken bu trendin pesine dusen tek marka Evolutionman degil elbette. Alpha Nail de bu isin pesine dusmus!



Evolution Man, bu ay icinde tanesi 14 dolardan satisa cikaracakmis urunlerini. Alpha Nail ise coktan satisa cikarmis! Aslinda flash bir haber degil ama alisildik da degil henuz. Ancak gidisat, cok hizli yayilacagi yonunde :)

1 yorum:

  1. yanlız o fotograflardaki modelin eli ne kadar kötü bir secimdir..
    resmen fikirden soguttu beni
    erkeklerde siyah ya da cok koyu tonlardan baska renklerde oje gormeyi sevmeyen biri olarak.

    YanıtlaSil