2 Kasım 2011 Çarşamba

Bershka BSK Kasim Katalogu

Sergi Jasanada, Bershka'nin Kasim BSK katalogunu fotograflamis. Londra Moda Haftasi'nda Issa icin podyumda yer alan Claudia Devlin'in modelligini ustlendigi katalogdan bazi kareler soyle:

 



Sortlar bu kis cok moda. Hatta yazdan kalma, ozellikle kot sortlarimizi corapla giyebiliriz. Kot diyorum cunku incecik kumaslarla kalin kazaklar hem absurd olur, hem de donariz!

Bu ustteki sort boyu ile ayni uzunluktaki hirka kombinasyonu bence seksi ancak sonbahar trendlerinden kurdele, coraplar ve babetlerle icine sevimlilik katilmis :)


  

Tahti sarsilmaz hale gelen skinny jeanler bagcikli kisa botlarla tamamlanmis. Son derece alisildik spor cizgide degisen tek sey botlar... Topuklu, genis bilekli bootie icin ise soylemek istedigim tek bir kelime var: korkunc! Zerafetten cok uzak yahu!




Sonbaharda, sonbahar renkleri ile bir katalog cikarmis ortaya Bershka, oysa magazalari cok daha renkli! Su katalogda ozgun buldugum hicbir parca yok maalesef. Ancak vizon/krem renkli skinny jeane goz koydum. Bol kazaklar ve tuniklerle kombine etmek icin oldukca kilit bir parca olabilir  :)

Lolita model ile daha bir cocuksu gorunen katalog, sadece casual sevenler icin sanki.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder