30 Kasım 2011 Çarşamba

CMA 2011 Bolum 1

CMA bahane, derdimiz yine kilik kiyafet tabii. Odul toreninde kim, ne giymis bakalim haydi! :)


Entertainer of the Year odulu alirken organza ve tul karisimi J.Mendel bir elbise giyen Taylor Swift kugu gibi suzuluyor... Ama o kaslar, ah o kaslar!


Goguse dogru toplanmis, fusyamsi Stella McCartney elbisesi ve nude ayakkabilari ile Reese Witherspoon ne kadar sade!


Keith Urban'i desteklemek icin geceye katilan Nicole Kidman, elbisesini Jean Paul Gaultier'den secmis. Ozellikle boynundaki Fred Leighton imzali elmas, tasma kolye dikkat cekici... Her sey bir yana, elinin durusundan ten rengine dek su pozla ayni bir Barbie gibi gozukmuyor mu Nicole? :)


Ginnifer Goodwin'in Prabal Gurung imzali bu straplez elbisesiyle verdigi poza burada yer vermemin tek nedeni Giuseppe Zanotti ayakkabilari. O bantlar cok zarif!


Gecede If I Die Young ile yilin sarkisi odulunu alan Kimberly Perry'nin Ralph Lauren imzali dantel elbisesi harika! Bilegindeki altin kelepce ve elindeki clutchin ne kadar trendy oldugunu soylememe gerek var mi? :p

 

Can't Fight the Moonlight sarkisi benim icin unutulmazlarda yer alan Leann Rimes da geceye katilanlardan biri... Badgley Mischka imzali bu elbisenin o yastik kenarindan bozma kuyrugu korkunc ama Leann cok sevimli! :)

Geceye katilanlar bu kadar degil tabii ancak arkasi yarin! Simdi uyku vakti ^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder