21 Kasım 2011 Pazartesi

2011 Amerikan Muzik Odulleri: Katherine Heigl, Heidi Klum ve Jennifer Morrison

2011 American Muzik Odulleri'ne sadece muzisyenler katilmiyor elbette. House ve ardindan How I Met Your Mother ile hayatima giren Jennifer Morrison, Temperley London 2012 bahar koleksiyonundan elbisesiyle saliniyor. Ozellikle bu acidan saci ve Fendi ayakkabilari da eklenince gayet hos Morrison. Onden bakinca bacaklari kutuk gibi gorunuyor ama :))


Heidi Klum, yasliligin izlerini goz kenarlarinda tasisa da gayet belli ki vucudu hala tas. Yine de Giles Deacon elbisesini sevdigimi soyleyemem. Boyle abajur etekler ve uzaylilari andiran gri ile birlikte gozume girdi sanki. Futuristik seylerle aram iyi sayilmaz :)


Heidi'nin lacivert Nicholas Kirkwood ayakkabilarina bir parantez acmak lazim. Ojeleri ile platformunun tonu tutmayip siritsa da, ayakkabilar 10 numara!


En bastan gayet net soyleyeyim ki Katherine Heigl'in Roberto Cavalli elbisesini begenmedim. Boyle hem sirt acik, hem memeler derin vadi olayini sevmiyorum zaten, bir de omuzdaki ve sirttaki gereksiz asimetri, kuyruktaki yigilma ve sirttan fortleyen yaglar eklenince begenemedim iste. Ancak ayakkabilarina sapka cikarmak lazim. Jimmy Choo yine zerafetin markasi oldugunu kanitliyor! Soylemeden gecmeyeyim, Katherine'in puskullu kupeleri son derece trendy!


Bitti mi sandiniz? Daha degil... Devami da gelecek :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder