15 Kasım 2011 Salı

Victoria's Secret Show 2011

Bir insanin tatil yaparken kacirdigina pisman olacagi etkinliklerden biri de Victoria's Secret Show'dur! Neyse ki fotograflar sayesinde merakimizi giderebiliyoruz :))

38 modelin podyuma ciktigi Victoria's Secret Show'daki buyuk surpriz, caylak melek diyebilecegimiz Shanina Shaik olmus. Daha evvel sovda gorev almayacagini aciklayan Rosie Huntington-Whiteley yerini annesi Litvanya, babasi Pakistanli olan, Avustralya dogumlu 1991 dogumlu bu guzele birakmis...





En dikkat cekici parca, suphesiz daha evvel tanitilan 2.5 milyon dolarlik sutyen olmus. Ancak sutyen kadar goz alici olan Miranda Kerr, midye tasarimli kanadimsi kuyruguyla inci gibi :)




Alessandra Ambrosio ve Adriana Lima'nin yine bas melek olarak yer aldigi sovda Izabel Goulart, Lindsey Elingson, Lily Aldridge, Erin Heatherton, Emanuela De Paula, Doutzen Kroes, Joan Smalls, Liu Wen, Lais Ribeiro, Anne Vyalitsina, Anja Rubik, Candice Swanapoel, Chanel Iman ve meleklige yeni terfi eden isimlerden Karlie Kloss one cikan isimler. Benim favorilerim ise Doutzen <3



 


 






Gecede sahne alan Nicki Minaj'in tasidigi tasarim, cilginligini yansitacak kadar cilgin! :)


Hayata gecen tasarimlar goz alici!




Kanye West ve Jay Z, herkesi costururken, geceye damgasini vuran olaylardan biri de sahne alan Maroon 5 solisti Adam Levine ile yeni VS melegi olan sevgilisi Anne V.'nin sahnedeki cilvelesme goruntuleri olmus.




Super kahraman ve deniz kizi temalarinin yer aldigi fotograflari cok begenmeme ve hatta balerin temasina bayilmama ragmen buraya tum fotograflari sigdirmam mumkun degil. Ancak su muhtesem kanatlari paylasmazsam catlarim!





Benim gibi meraklilari icin meleklerin diger fotograflarini Facebook sayfamiza attim. Sakin gozden kacirmayin! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder