26 Kasım 2011 Cumartesi

Kim, Ne Giymis?

Davet, gala derken bu hafta bol bol unlu takip ettim ancak yine de yetisemedim. Bitmedi bir turlu yahu, isyan edecegim neredeyse! Ama merak iste kediyi olduren, bakmadan durmak mumkun mu?!

Bu hafta ozellikle Amerikan Muzik Odulleri ve Gossip Girl 100. bolum kutlamasi dikkatimi cektigi icin arada atladigim unlulere goz atma zamani geldi simdi. Bakalim, kim, ne giymis?

Twilight guzellerinden Nikki Reed, filmin New York gosteriminde neon yesili Michael Kors Resort 2012 elbisesi ile gunduz feneri gibi parlamis! Sac, makyaj gayet guzel, renk ise korkunc. Elbisenin kesimindeki ustaliga soylenecek tek soz ancak muhtesem olur. Nikki'nin guzel fizigini daha da cazip kilan cizgilere bayildim! Ancak pek sık rastladigimiz uzre elbise boyu ayarlanmamis. Nedir yani bu anlamiyorum ki. Son anda elbiseyi kucaklarina firlatip "Bunu giyin!" mi diyorlar bu kizlara?


Giderek daha cok sevmeye basladigim Emma Watson, Londra'da My Week With Marilyn galasina konuk olarak katilirken kendi galalarindan cok daha sonuk tabii ki. Jason Wu 2012 bahar koleksiyonundan secmis kiyafetini ve hatta genc yildizin ayakkabilari da Jason Wu ki gercekten bayildim bunlara. Bilekleri incecik, ayaklari nasil da zarif gostermis!

Koleksiyondakinin aksine sort degil, siyah mini etek tercih etmis Emma, cok da iyi etmis... Elindeki leopar desenli Charlotte Olympia clutch ise oldukca populer bir parca-su ara unluler dunyasinda olmayani dovuyorlar herhalde- olarak gorunusunu iyi tamamlamis. Yalniz, bu hanim hanimcik halleri biraz buyuk gostermiyor mu Emma'yi?


Melek yuzlu Charlize'im Theron'um yeni filmi Young Adult'in New York galasinda bastan ayaga Dior ile salinirken ortaligi yikmis yine! Cuval giyse yakisir zaten :) Ancak illa pislik yapacagim ya, sacma ayrintilarda takiliyorum. Mesela ayakkabilari ile altin rengi clutch cantasi pek uyumlu gorunmuyor. Bilegindeki bilezikler de fazla ince, fazla sari kaliyor elindeki cantaya dikkat edilince. Ayrica, normalde elbisenin deseni var ancak hic gorunmuyor Charlize Theron'un uzerinde. Icine astar giydi herhalde. Ama zerafet? Ah tanrim, akiyor kadindan, tasiyor resmen!




Son olarak Jessica Alba var aklimda. Swarovski'nin aksam yemeginde Dolce&Gabbana dantel elbisesi ve Jimmy Choo imzali ayakkabilariyla cok sevimli. Saci, makyaji, takilari... Vallahi cok begendim :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder