24 Kasım 2011 Perşembe

Modernizme Giris: Metal Tasma Kolye

Abartidan hoslanmiyor, ust uste taki takmak istemiyorsaniz onumuzdeki kis boyunca ortaligi kasip kavuracak olan tasma kolye ve bileklikleri coktan biliyorsunuz demektir!




Ilk bakista metal olusu ve net hatlari yuzunden futuristik tasarimcilarin daha cok tercih edecegi imaji birakiyor metal tasma kolye ve kelepce bilezikler ve gittikce minimalist ve modern gorunumun bir parcasi haline geliyorlar...

 
 
Ozellikle Michael Kors, Versace, Balmain, Yves Saint Laurent gibi markalarda dikkat ceken metal aksesuarlar dergilerde bol bol karsimiza cikiyor.


Kelepce ve tasma elbette bir fetis objesi olarak bu sezon karsilastigimiz fetis akiminin icinde yerini aliyor.

 

Tarihin cok, cok eski donemlerinden beri var olan ve tekrar tekrar gundeme gelmesinden hic sikilmayacagim bu takilar, unluler arasinda da oldukca moda. Ozellikle Victoria Beckham, Jessica Alba ve Kim Kardashian metal tasma ve kelepceleriyle bol bol kameralara poz veriyorlar.



 


Ince veya kalin, mumkun oldugunca sade ve parlak olan metal tasma kolyeleri mumkun oldugunca sade ve duz giysileri kombine etmek icin kullaniyoruz. Tek renk elbiseleri tamamlamanin en seksi yollarindan biri bu :)

Ben biraz sıkıntılı bir insan oldugum icin bir sure sonra beni boguyor tasma kolyeler. Dolayisi ile doya doya takamiyorum! Ama siz, bir tek bu yil degil, moda dondukce trendy olacak bu basit ama gosterisli duran kolyeleri sevdiyseniz, sakin kacirmayin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder