3 Ekim 2011 Pazartesi

Kim, Ne Giymis?

Bu hafta 'Kim, Ne Giymis?' bolumune, tarzina sık sık yer verdigim Leighton Meester ile basliyoruz. Christian Dior defilesine katilan Gossip Girl'un Queen B'si, beklendigi gibi bir Dior secmis. Beyaz, katlarla hareketlendirilmis elbiseyi cok begenmesem de elbiseyi tamamladigi beyaz bantli ayakkabilari muhtesem ve bir o kadar da rahatsiz gorunuyor! Zincir askili kucuk cantasi son derece trendy. Dogal saclari ve makyaji ise onu Barbie bebek gibi gorunmekten kurtarmis.


Yillarin eskitemedigi Heidi Klum, yeni parfumu Shine'in Los Angeles'ta yapilan tanitiminda Thomas Wylde elbisesiyle gorunuyor. Hayvan desenlerini bolca gorecegimiz sezondan, vucut hatlarini vurgulayan diz hizzasinda elbisesi, ince ayak bileklerini vurgulayan bantli ayakkabileri, dogal sac ve makyajiyla kim bu kadina 38 yasinda der ki?


Buyuk ses getiren filmi Melancholia'nin Ingiltere galasi icin Londra'da bulunan Kirsten Dunst, Honor 2012 ilkbahar koleksiyonundan sectigi cicek desenli, transparan kumas ve pilelerle zenginlestirilen, bele oturtmali genis etekli elbisesiyle kameralara poz vermis. Daginik toplanan saclari ve klasik ayakkabilari bir yana, Dunst'in eksik etmedigi kirmizi rujunun yerini toprak tonlarina biraktigini goruyoruz.


Birbirinden farkli bu uc tarz icindeki ortak noktanin sac ve makyajlardaki dogal egilim olduguna dikkat cekmek gerek. Abartili taki trendi yerini aksesuarsizliga mi birakiyor acaba?!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder