21 Ekim 2011 Cuma

Versace H&M Ortakliginin Urunleri Hazir

Vogue Ingiltere, onumuzdeki ay satisa sunulacak olan, H&M'in moda devi Versace ile isbirliginden ortaya cikan, merakla bekledigim koleksiyonunun fotograflarini yayinladi!

Abbey Lee Kershaw, Sasha Pivovarova, Lindsey Wixon, Daphne Groeneveld ve River Viiperi'nin modelligini yaptigi cekimlerden Abbey'inkileri Kacper Kasprzyk, digerlerini Mert Alas & Marcus Piggott ustlenmis. 








Koleksiyonun bir kismi, rengarenk tasarimlarin, cicek, leopar ve tropikal desenlerinin gecit toreni gibi. Baskin, carpici renklerin bir arada kullanilisi cok goz alici, hatta goz yorucu olmus. 










Koleksiyonun diger kismi ise, klasik Versace elbiselerinin yeniden yorumlanisini iceriyor. Versace'nin cesur kesimlerini arsivleri tarayarak H&M icin yeniden olusturdugunu soyleyen Donatella Versace, klasik desenleri unutmamis.












300 magaza ve online alisveris sitesinde 17 Kasim'da satisa sunulacak bu koleksiyonun satis rekoru kirmasini bekliyorum. Versace'nin fiyatlarinin cok, cok altinda olan bu koleksiyon aninda kapis kapis gidecek! Benim favorilerim en ustteki mor ile onun altindaki katlarla hareketlendirilmis, sirtina bayildigim siyah elbise. Siz en cok hangisini begendiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder