24 Ekim 2011 Pazartesi

Mango Kasim 2011 Katalogu

Zara'nin sonbahar kampanyasinin ardindan, takipcisi oldugum Ispanyol marka Mango Kasim katalogunu yayinladi. Modelligini Tali Lennox'un, fotografciligini Enric Galceran'in yaptigi cekimlerde, Eylul ayinda yayinlanan sonbahar kampanyasi fotograflarindaki Parisian cizgisinden daha uzak, daha sportif bir sonbahar goruyoruz.



Oncelikle sonbahar trendlerini yansitan ve ulkemizde en cok tutan markalardan biri olan Mango'nun bu katalogunun, skinny jean-salas ust kombinasyonlarinin tam tarzim oldugunu soylemem gerek. Bence styling gercekten cok basarili! Hatta ustteki fotografta yer alan hafif parlak, skinny siyah pantolonun benzerini Mavi Jeans'te gorup almistim hemen :)



Fermuar detayli bu taytlar oldukca guzel. $ik bir cizmeyle oldukca seksi duracagina eminim! Hatta gorur gormez alacagim :)



Leopar desenin uzun hirkayla kombinlenip abiyelikten kurtulabilecegini ama topuklu suet botlarla zarifliginden bir sey kaybetmeyecegini gorsem de, leopari dolabima sokacagimi sanmiyorum :) Ancak zaman zaman herkesin uzerinde karsilastigimiz urun furyalarindan birinin de, bu yildizli kazak olacagindan eminim!



Cizgililer riskli gibi dursa da, asimetrik ve dokumlu haliyle gercekten hos gorunuyor ancak kollarindaki taslardan hoslanmadim. Deri ceketin kesimi oldukca hos ama taba rengi sevmedigim icin pas geciyorum. Kesin farkli renk secenekleri vardir...


Kisin vazgecilmez rengi saks mavisinin agirligini hissettirdigi katalogda modelin puantiyeli, isiltili ve tuylu ayrintilar ile daginik sac ve nude makyajla tamamlanmis goruntusu bize ipucu olsun. Mango'yu ziyaret etmek farz gibi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder