20 Ekim 2011 Perşembe

2011 Sonbahar Kis Trendleri: Uzun Cizme


Bu sezon dost dusman demeden, herkesin dikkatini ayaklarimiza cekmenin en seksi yolu birbirinden seksi uzun cizmeler gibi gorunuyor.

Sezon, demirbasi olan deri ve suette yogunlasiyor. Farkli formlari bir arada kullanma trendi, cizmelerde de goruluyor. Tasarimlara zaman zaman piriltili detaylar ekleniyor.

Prada
Gucci
Chanel
Dior
Prada
Versace

Etekler kadar skinny jeanler ile de kullanilan uzun cizmeler, onumuzdeki kis zaman zaman diz boyumuzu asiyor.


 

 

Bergdorf Goodman

Gucci

Ince, seksi topuklar kadar kalin topuklarla da sunulan uzun cizmeler, sezona uygun renk renk ve hayvan desenleri ile karsimiza cikacak.

Yves Saint Laurent

Christian Louboutin



Christian Louboutin

Giuseppe Zanotti
Missoni
Chanel
 

Gucci

Burnu acik, bandaj formundan esinlenilmis ve askeri tasarim trendlerinden tureyen bagcikli cizmeler dikkat cekici.


Dior
 

Yamamoto
Dsquared

Versace
Bergdorf Goodman

Yves Saint Laurent
Eger bacaklariniz cok inceyse, strech cizmeleri deneyebilirsiniz. Boylece ablanizin cizmesini giyiyor gibi durmazsiniz. Bacaklariniz kalinsa dar, bacaklariniza oturan kesimlerden uzak durun cunku kenardan tasan kisimlarla oldugunuzdan sisman gorunursunuz. Bacaklariniz inceyse, avantajlisiniz! Ne giyseniz olur :)

Kendinize guveniyorsaniz, guzelliginizi carpici hale getirmek icin bilek kivriminizi vurgulayan cizmeler deneyin. Eger bacaklarinizda carpiklik varsa, bol kesimli ve pot duran cizmelerle bunu saklayabilirsiniz.

Topukluya yeni alisiyorsaniz, dolgu topuk modasi size cok yardimci olacak. Zira onlarla yurumek daha kolaydir. Zarif gorunmek istiyorsaniz, ince topuktan vazgecmeyin. Onun yeri hep ayri. Ve Tanri, platformu bulandan razi olsun :)

Yakinda, yeni trend incelemelerini paylasacagim sizlerle. Butun kreasyonlari taramak vakit almasa, hepsini hemen bitirmeye hevesliyim ama neyse. Bugunluk de bu kadar olsun, iyi aksamlar olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder