1 Kasım 2011 Salı

Unlulerin Halloween 2011 Kostumleri

Halloween yani Cadilar Bayrami, cumartesi cesitli etkinliklerle kutlandi. Kate Hudson'in ve Halloween delisi Heidi Klum'un partileri ozellikle dikkat cekerken, pek cok yerde ayri ayri duzenlenen partilere unluler akin etti. Geceyi tum gorkemiyle kutlayan unlulerin inanilmaz kostumlerini gormeye hazir misiniz? :)

Once klasik ve basit kostumlerle baslayalim... Jennifer Garner bir sapka ve pelerinle gayet siradan, ozensiz olsa da bir cadi.




Herhangi bir partiye katilmayan Katherine Heigl ise sadece tullu cadi sapkasiyla gunu geciriyor.


Jessica Alba, karanlik bir cadi olarak cok daha seksi gorunuyor! Sapkanin tuylerinden sarkan orumcekler cok sirin!



Jennifer Lopez olarak partiye gelen Nichole Richie az sonra dans etmeye baslayacak gibi duruyor. Gozluk, tulum ve toplanmis saclari ile poz verdiginde ayni J.Lo! :)


Jennifer Love Hewitt ve erkek arkadasi Jarod Einsohn'un Angelina Jolie-Brad Pitt cifti olarak partiye katilmasi tum dikkatleri uzerine cekti. Ciftin cantasindan, cebinden ve hatta pacasindan bebek sarkiyor!


Severek takip ettigim Gwen Stefani'yi Cinderella kostumuyle gorunce sasirdim. Cok daha aykiri bir sey beklerdim kendisinden ancak oldukca inandirici olmus degil mi?


Masal sevenlerden Fergie, elinde ayicigiyla sevimlilik abidesi!


Prenseslerden asagi kalmayan hayatiyla, prenses kostumu sevdalilarindan biri de Paris Hilton olmus.


Black Swan firtinasinin ardindan beyaz kugu kostumu oldukca populer oldu. Bu kostumu tasiyanlardan biri, Glee'den tanidigimiz Lea Michele...


Beyaz kugu kostumunu tasiyan diger isim, ayni zamanda en dikkat cekici kadinlarindan biri de olan Alessandra Ambrosio oldu. Guzel model, fotograflarini Twitter hesabindan takipcileriyle fotograflarini paylasti.




72 gunluk kocasindan bosanmasinin hemen ardindan, evliligi ile ilgili yayin hakkini 17.9 milyon dolara satarak $ok yaratan Kim Kardashian, Poison Ivy kostumuyle goruntulendi. Saclarini ve makyajini begensem de, o kalcaya o etek olmamis bence...


Miranda Kerr, seksi kostumuyle butun sirkleri dize getirir gibi gorunuyor!


Suphesiz ki en cilgin kostum Heidi Klum'undu. Once kocasi Seal ile goril kiliginda goruntulenen Klum, bombayi sonra patlatti.




Pek cok insan igrenc bulsa da, ben Heidi Klum'un bu kas kostumune bayildim! Gercekten korkunc olmus! :)) Peki siz en cok kimi begendiniz?

7 yorum:

  1. ben brad ve angie'ye bayıldım. ahhahha =)

    YanıtlaSil
  2. Heidi Klum kesnlikle favorim!!!

    YanıtlaSil
  3. Her yerden bebek firlamasina koptum ben de, hakkaten superler ama Heidi taninacak gibi degil yahu!

    YanıtlaSil
  4. şaşırtıcı ama ben en çok kim kardaşyanı beendim..e o para bende olsa ben de olurum gerçi poison ivy ihihi^^

    YanıtlaSil
  5. Karakter super, kim giyse olur bence. Ah o saclar! :))

    YanıtlaSil
  6. ivit saçlar mütiş...benim de öle kırmızı ya ondan galba çekti eheuheuh

    YanıtlaSil
  7. Tamamen kişisel sevgim yüzünden Alessandra diyesim var. Gwen'in makyajı süper olmuş, gerçekten o suluboya masal kitabından çıkmış gibi. Ama Heidi'nin korkunç kıyafetini bir kenara bırakırsak, en başarılı tercih bu Kim insanının. Poison Ivy ya... Canım Batman'i izlemek istedi şimdi :)

    YanıtlaSil