1 Şubat 2012 Çarşamba

Modanin Yeni Trendi: Fashion & Film Vol.1

Istanbul Fashion Week icin geriye saydigimiz su gunlerde, beni defileler kadar heyecanlandiran, super bir etkinlik haberim var size: Fashion & Film Vol.1!


9 Subat'ta Roxy'de duzenlenecek bu etkinlik, moda filmlerinden olusan bir video gosteriminin eslik edecegi bir parti olarak duzenlenmis. IFW'nin yan etkinligi olarak lanse edilse de, bana moda, guncel sanat ve filmin bir araya geldigi, basli basina bir olaymis gibi geliyor. Super bir eglence olacagina eminim. Hatta simdiden heyecanlandim! :))





Corona'nin sponsorlugunda Kultur Departmani tarafindan organize ediliyormus Fashion & Film Vol.1. Bir sure sonra geleneksellesecegi belli olan etkinligin moda ve sanat dunyasina dair pek cok isimle birlikte, unluleri bir araya getirecegi kesin!


 



Kurator Tuna Yılmaz’in seckisine dair yorumuna yer vereyim biraz da...

"Sunulan seçki havalı bir fotoğraf makinesinin ya da artık bedava pdf kopyalarının internette cirit attığı bir moda dergisinin sunduğundan daha fazla bir "şey"i ifade ediyor; film ve videonun içindeki modadan da daha "büyük" bir estetiği kutluyor. Gösterim programına alınan işler içeriklerine yönelik bir eleştirel tepkiyi teşvik ediyor ve filmin o uzun tarihine ait bağlam içerisindeki mevcut pratiklere işaret ediyor."

Sizin icin gidip, neler olup bittigini yazacagim elbette. Ancak imkani olanlar icin duyurmus olayim: Bu etkinlik KAC-MAZ! ;)

2 yorum:

  1. Aaaaa hiç duymamıştımmm! Hemen bi bakayım şu etkinliğe :)

    YanıtlaSil
  2. Ben dun haber aldim ama saniyorum basin bultenlerini bugun geciyor PR ajansi. Bomba gibi olacak bence! Mutlaka gelmelisin! :)

    YanıtlaSil