22 Şubat 2012 Çarşamba

Mulberry 2012 Sonbahar | London Fashion Week

Emma Hill'in kreatif direktorlugunu yaptigi Mulberry, Londra Fashion Week'te sonbahar koleksiyonunu tanitti. Lacivert ve hardalin yukselisi, tangerine'in saltanati ve siyahin asilligini bir kez daha sergileyen renk yelpazesi ile Mulberry sonbahari gorkemli esiyor...

Karisik, renkli desenler ve zigzaglar, House of Holland'da oldugu gibi Mulberry'de de yerini almis. Puskul, deri ve kurk ayrintilar tasarimlari zenginlestirmis ki son bir yildir icinde deri olmayan koleksiyondan bahsetmedik sanirim :) Goruyoruz ki dantel, bahardan sonbahara uzanan surecte etkisini kaybetmiyor.
















Incecik bir kadini bile Chewbacca'ya cevirebilen tuylu kurkler ve kocaman kabanlardan ne kadar nefret ettigimi bir kez daha gordum bu koleksiyon sayesinde. Zarif bir kadina, oyle bir postu yakistiramiyorum bir turlu! Ne gerek var ki hem? :) Neyse ki belde illa bir kemer var ki bu sayede genis kesimli tasarimlarin kum saati goruntusune birazcik daha yaklasmasini saglamis Mulberry. Genis paca pantolonlar revacta!  

Koleksiyonda, super sesli Lana Del Rey'den esinlenerek tasarlanmis canta oldukca dikkat cekiyor ki Mulberry cantalari efsanesinin son uyesi olacagi kesin! Sonucta Mulberry olmasaydi, 'Gossip Girl cantasi' diye bir terim ortaya cikmazdi. O halde iyi ki var, degil mi? :p

Artik ezberlediniz biliyorum ama yine de soylemekten kendimi alamiyorum. Meraklisina, butuuun koleksiyon Facebook sayfamizda! ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder