13 Şubat 2012 Pazartesi

Sevgililer Gunu'nde Chilai Keyfi

Sevgililer Gunu geldi kapiya dayandi, artik hediye telasi bitmis olmali. Ancak 'Ne alsam?' derdine dusenler icin son dakikaya birakilan ama gecenin seyrini degistirebilecek olay elbette ki aksam yemegi icin secilen restaurant! Bu isi beylere birakip hayalkirikligina ugramak istemeyen benim gibi kadinlar icin bir tavsiyem var size: Mania Gurme'nin Sevgililer Gunu icin ozel olarak hazirlanmis menuleri ile Chilai...


Chilai, Bebek'te yer alan, muhtesem manzarali bir restaurant. Hatta hemen soyle bir gostereyim :)


Mania Gurme, Chilai icin 2 ayri menu hazirlamis. Ilki Ceasar salata, pancar ve mantar risotto, dana bonfile sis ve Sevgililer Gunu tatlisindan olusan menu ki fiyati 130 TL. Ikinci menu ise Ceasar salata, pancar ve mantar risotto, tavuk schnitzel ve Sevgililer Gunu tatlisindan olusuyor. Bunun fiyati 110 TL.

Hemen soyleyeyim, rakamlar bana da abartili geliyor ama Sevgililer Gunu'nde guzel bir manzaraya bakarak, sevdigim insanla nezih bir ortamda kutlamanin bedeli buysa, gerekirse 1 ay disari cikmam, yine de giderim diyorum. Tek gecenin romantizminin bedeli buysa, odeyecegiz artik :)


Eger ilginizi cektiyse, ayrintili bilgiye ve restaurantin yerine web sitesinden ulasabilirsiniz! www.chilai.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder