1 Şubat 2012 Çarşamba

Deniz Akkaya Milla Icin Kamera Karsisinda!

Daha once Trendyol'un kendi markasi olan Milla'dan bahsetmistim size. Milla'nin ilkbahar koleksiyonu da en az o kadar gumburtulu bir sekilde geliyor. Cunku koleksiyonu Deniz Akkaya tanitiyor!




Yarin yani 2 Subat'ta satisa cikacak bu koleksiyonda 14 Subat icin tasarlanmis, ozel parcalar da yer aliyor ve Milla'nin ilkbahar koleksiyonu aksesuarlari da iceriyor. Koleksiyon, kirmizi, yesil ve mercan tonlarindaki sirt ve omuz dekolteli elbiselerle yine aklimi celmeye calisiyor :) Blok renkler, mini ve maksi etekler, trenckotlar, elbiseler ve kisa ceketler derken, pek cok sezon trendi bu koleksiyonda hayat buluyor.


Ozellikle sona sakladigim bu muthis ceket, hem casual, hem de klasik kombinlerinizi tamamlamak icin ideal bir parca! Benim icin koleksiyonun nuru su an ama yarin fikrimi degistirebilirim hepsini bir arada gorunce! :))

Unutmadan, Trendyol'da su an Hakan Akkaya'nin 'Sevgililer Gunu Paketi' satista. Merak edenler buradan buyursun hatta. "Erkek arkadasima ne alsam?" derdinize care olur saniyorum ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder