21 Şubat 2012 Salı

Vero Moda'dan Gardirop Dolusu Pantolon Kazanmak Ister Misiniz?

Geldi mi ust uste gelirmis derler ya, size super bir haberim daha var! Son donemlerde dolabimin vazgecilmezlerinden olan Vero Moda, 16 Subat - 8 Mart arasi Facebook sayfasindan takipcilerine pantolon hediye ediyor! Nasil mi? Hemen anlatiyorum...


En şık pantolonlarinizi giyiyorsunuz. Fotografinizi cekip facebook.com/veromodaTR adresinden 'Love Pants' aplikasyonuna yukluyorsunuz. Boylece her hafta bir pantolon kazanma sansi sizin oluyor. Peki burada bitiyor mu? Hayiiiir! Asil olay kampanyanin son haftasinda, en cok oyu alan katilimcinin gardirop dolusu pantolon kazanmasinda! Yanlis duymadiniz, yarisma sonunda en cok oyu alana gokten pantolon yagacak! :d (Bu arada Vero Moda'nin ilkbahar yuzu olan Alexa Chung'dan daha evvel bahsetmistim lay lay lom :p)


Tas atip kolunuz mu yorulacak? Hem insanlarin tarziniz hakkindaki fikirlerini ogrenecek, hem de gardirobunuzu yenilemek icin bir firsat yakalayacaksiniz. Ben gec kaldim duyurmak icin ama siz sakin gec kalmayin! En tarz halinizi fotograflayip hemen katilin bu yarismaya! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder