3 Ocak 2012 Salı

Hamburger Isteyen?

Ufacik bir hediyem olacak size demistim daha evvel, iste vakti geldi catti...

Daha once ayila bayila her firsatta gittigim, gercek hamburgeri tatma firsati buldugum Burger House Kadikoy'den bahsetmistim. Boyle anlattim, orada kaldi olmasin diye takipcilerimden ikisine (yorumlarda gordugunuz uzere biri nooneatall tarafindan karsilaniyor! Tesekkurler ^^) Burger House'ta yemek ismarliyorum! :)


"Ben bu lezzeti denemek isterim!" diyorsaniz;

- Oncelikle blogumu izlemeye aliyorsunuz. Hemen tiklayin, "Bu siteye katilin!" :)
- Twitter'dan hwinore'yi yani beni takip ediyorsunuz.
- Facebook sayfamizda paylasacagim bu haberi begeniyorsunuz. Eger yeniden paylasirsaniz sansinizi katliyorsunuz. (Paylasanlarin ismi 2 kez dahil edilecek cekilise!)
 - Son olarak da buraya, bu paylasimlarinizi belirtecek bir yorum birakiyor ve mutlaka iletisim icin mail adresinizi belirtiyorsunuz. (Mailini burada vermek istemeyenler mail atabilir. Facebook'tan veya Twitter'dan mesaj atabilir.)

Iste bu kadar! :))


Peki tum bunlari yapinca ne oluyor? Burger House Kadikoy'de 140 gr. bir burger, bir icecek ve patatesten olusan super bir yemegi mideye indirme sansini yakaliyorsunuz. Boylece anlattiklarimda hakli miyim haksiz miyim, kendiniz karar veriyorsunuz!

Ozet gecersek, kosullari saglayan (ki kontrol edecegim linkleri) sansli iki kisiye yemek ismarliyorum ^^  Islemler gozunuze cok gelmesin, sakin usenmeyin! O hamburger ve patatesi yerken birkac tikin onemi olmadigini anlayacaksiniz zaten :))

Haydi bakalim, herkese bol sans! Son katilim 15 Subat :)

4 yorum:

  1. Hamburger icin cok daha fazlasini yapmisligim olmustu :) Hadi bir kisi de benim icin gotur, iki talihli kazansin, birinin masraflarini ben karsiliyorum ;) (bloga destek sevaptir)

    YanıtlaSil
  2. selam..blogunu yeni keşfettim ve epeyce beğendim.Soruna da kim hamburger istemez ki şeklinde sooruyla cevap vermek istiyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Hele Burger House soz konusuysa! ^^ Katilimini bekliyorum o halde :)

    YanıtlaSil