4 Ocak 2012 Çarşamba

Ilham Perisi: Olivia Palermo

Son donemlerin en şık giyinen, adindan en cok soz ettirenlerden birinden bahsetmek istiyorum size. Su ana dek giydigi pek cok seye bayildigim, 1986 dogumlu Italyan asilli bu Amerikan guzeli Olivia Palermo'dan baskasi degil!


2008'de The City'de boy gostermesiyle yukselise gecen kariyerinde her seye el atmis Olivia. Onunde hizla acilan kapilardan gecip asistanlik ile baslayan kariyerine PR ve oyunculuk disinda Mango'ya modellik, Elle dergisinde editorluk yapmak gibi meziyetleri eklemis. Bunda okudugu pahali okullarin etkisi vardir elbette ama en buyuk pay zengin babasi ve baglantilari elbette!




Ozellikle street style tabir edilen gorunumu ile dikkatimi cekiyor bu genc kadin. Gunluk hayatinda kullandigi parcalari daha zevkli buluyorum Palermo'nun. Hatta skinny jeanleri ve blazerlari oyle super kombine ediyor ki her seferinde gozum kaliyor. Davetlere katilirken arada kasiyor ama caddelerde, tam bir Upper East Side kizi!





Tum guzelligine ve sosyetikligine ragmen, bir giydigini bir daha giymeyenlerden degil Olivia. Ayni parcayi farkli kombinasyonlarla kullananlardan o....


Benim icin bir ilham perisi olan Olivia Palermo'nun tarzindan hoslandiniz mi? Peki onu birinci elden takip etmek ister misiniz? Cevabiniz evetse, ayni zamanda bir blogger olan Olivia'nin kendisine eslik eden 2 yazar ile birlikte yonettigi sitesini takibe alip, yolculuklari, yasam tarzi ve stili ile ilgili yazdiklarini okuyabilirsiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder