24 Ekim 2011 Pazartesi

Vanilya Club Firsatini Kacirmayin!

Yeniliklerden hoslanir misiniz? Farkli urunler denemek isteyip, butcenizi zorlayamadiginiz icin vazgecmek zorunda kaldiginiz oluyor mu? Reklam tadinda bir giris yapsam da, size super bir haberim var!



Vanilya Club ile yaklasik 15 gun once tanistim. Neymis, ne degilmis derken biraz da benim ihmalkarligimla geciken bir haber oldu bu. Gec olsun, guc olmasin deyip, bugun uye oldugum bir siteden bahsedeyim size. Vanilya Club, makyaj, cilt ve sac bakimi, parfum gibi pek cok kozmetik urununun yepyeni urunlerini cuzi bir fiyatla denemeniz icin size tedarik eden bir site. Tam benlik!

Malum ulkemizde parfum fiyatlari doviz bazinda oldugu icin cok yuksek ama parfumsuz hayat olur mu? Hic sanmiyorum... Denemeden parfum almak imkansiz. Kokusundan o an hoslansaniz da teninize gidip gitmeyecegini anlamak icin zamana ihtiyaciniz var. Her parfumu ayni anda denemek de mumkun olmuyor. Dolayisi ile parfumlerin bir deneme sureci olmali bence. Ayni sekilde saticilara inanmak zorunda kalarak denemeden aldigimiz sac ve cilt bakim urunlerinde de boyle bir surec islemeli...

 

Iste boyle sureclerde cok ise yarayacagina inandigim bir fikirle geliyor Vanilya Club: Her ay yeni cikan urunlerden en az 4 tanesini 15 TL'ye adresimize gonderiyor. Boylece paramizi dokup sacmadan en uygun urunleri secme firsatimiz oluyor...

Bu fikir bana hem hesapli, hem mantikli geldi. Oturdugum yerden farkli urunleri denerken, evde cildimi kuruttugu ya da sacimi yaglandirdigi, sonuklestirdigi icin biriken ve baydigim paraya kiyamadigim icin atamadigim kozmetik urunlerinin yigilmasini engelleyecek bir cozum. Hem yenilikleri takip edecegim, hem de onlarin icinden en uygun olanlarla yoluma devam edecegim. Ustelik Vanilya Club, zaman zaman indirim ve hediye cekleri ile surpriz de yapacakmis. Super!

Ben coktan uye oldum. Hatta ilk kolimi Aralik ayinda alacagim icin simdiden heyecanlandim. Ilk urunleri test eder etmez deneyimlerimi de sizlerle paylasacagim :)

Simdilik sitenin 150 TL tutarindaki yillik uyeligini degil, 15 TL'lik aylik uyeligini sectim. Eger beni heyecanlandirdigi kadar hos surprizlerle karsilasirsam hemen senelik uyelik alacagim. Bence siz de deneyin, denemekten bir sey cikmaz oyle degil mi? :)

3 yorum:

  1. ben yıllık üye oldum. 15TL'den 35TL ye çıkmış aylık üyelik, yıllıkta 350 TL. ama 1 ay önce üye olduğum için ben ve benim gibi ilk açıldığında üye olanlara 15TL'den devam ediyor. Yıllık üye olduğum için hem 35TL.10=350TL ödicem 2 ay ödeme yapmıcam hem de 2 önümüzdeki 2 ay 15TL den devam edicek üyeliğim. Bayağı karlıyım bu durumda.
    Bu arada kasım ayında aldığım kutu(valilya kutusu deniyormuş) beni çok şaşırttı. Bu kadar lüks markaların zevkime ve kişisel tercihlerime bu kadar uyması tesadüf mü yoksa üye olurken doldurduğumuz güzellik profili sayesinde mi tam bilemiyorum. Ama ben bu sitenin açılmasına çok memnun oldum. Ayrıca bir kere telde bir kere de e-maille bişey sordum üyeliğim hakkında, aynen Amerika'daki gibi bir customer servisleri var. Müşteriye saygılılar, ilgileniyolar, vakit ayırıyolar, e-maille çok açıklayıcı cevaplar yazıyorlar. Bravo diyorum. Umarım bundan sonraki kutular da beni aynı derecede sevindirir.

    YanıtlaSil
  2. Firsati erken yakalamaniz iyi olmus. Benim icin deneme suresini kisa tutup yillik almayanlar bu iste zararlilar...

    Ilgilerinden ve desteklerinden ben de cok memnun kaldim. Aralik kutusunda daha guzel bir surpriz olur diye umuyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Evet çok iyi müşteri hizmeti veren güven telkin eden bi firma. Kredi kartı numaranızı verdiğiniz yeni açılmış biyere güven duyabilmek istiyor insan. chatte görüşmüştüm birşey sormak için, sanırım bazı chatlerde önceden hazırlanmış cümleler sorular cevaplar kullanılıyor. Vanilya Club'in canli destek hattı cok kolay ulasılan ve müsterisini kiymetliyen biyer. Kutularini ben zaten cok begendim, ilk kutudan sonra daha ekonomik olacağini düşündüğüm icin yıllık üye oldum.

    YanıtlaSil