10 Ekim 2011 Pazartesi

Kim, Ne Giymis?

Kim, Ne Giymis? bolumumuze bu hafta Bar Rafaeli ile basliyoruz. Blogu takip edenler kendisini ne kadar begendigimi bilir ancak bu kez olmamis...

Muhtesem sirt dekoltesine ve mukemmel hatlarini vurgulayan, trendy kesimine ragmen bu Marchesa elbise, Bar'in guzelligini solgunlastirmis. Bu renk her ne kadar kendisi tarafindan tutulsa ve nude akimi alip basini yuruse de, Whitney Museum of American Art galasina katilan guzel modele gitmemis. Mavi giysin Bar, Cannes'da giydigi elbise hala aklimda!



Kirsten Dunst'a her hafta bir kez degindim sanirim son bir aydir. Genelde de pek begenmedigimi soyledim. Ancak bu kez unlu yildiz oyle hos ki, soyleyecek soz bulamiyorum!

2012 trendlerine uygun, hatlari gizleyen bir Derek Lam elbisesi ve Bulgari cantasiyla katildigi Bulgari’nin Le Gemme gozluk koleksiyonunun lansmaninda kusursuz gorunuyor Dunst.


Amerikali model Hilary Rhoda, New York'ta duzenlenen Ides of March galasinda Valentino elbisesiyle katilmis. Asil gorunusunu begensem de, sonbaharin ve hatta onumuzdeki ilkbaharin da trendi olan yilan desenli cantasi ile ayakkabilarinin uymadigini rahatlikla soyleyebilirim.


Gun gectikce hayran kitlesini genisleten Emma Stone ile bitiriyorum bugunluk yazimi. Londra'da yapilan The Help galasinda Stone, Luca Luca ilkbahar koleksiyonundan puantiyeli bir elbiseyle goruntuleniyor. Elbisenin modeline, kesimine ve Emma Stone'a soyleyecek sozum yok ancak puantiye olmamis sanki. Bilemedim...


Simdilik bu kadar deyip bir mola verelim. Cok yakinda, yepyeni elbiseler ve tarzlarla gorusmek uzere; beni okumaya devam edin anaciim!

4 yorum:

  1. seni dövicem. hep bu bloğa link veriyon sözlükten erkeglerin zaaflarından faydalanıyon.reklam yapıyon. bu bloga çıkan bütün entrilerini kötülücem haberin olsun

    YanıtlaSil
  2. ahahah hiç güleceğim yoktu. Çok şirin yaw . :D

    YanıtlaSil