5 Ekim 2011 Çarşamba

Kim, Ne Giymis?

Son yillarin en cok konusulan isimlerinden Lady Gaga, New York'ta Viktor & Rolf  Resort 2012 ceket pantolon takimla cikmis gecen hafta hayranlarinin karsisina. Sectigi tasarimdan iyi ayarlanmis pantolon boyuna, sade makyajindan gozluklerine kadar begendim bu kez Gaga'yi.


Gectigimiz yaz Turkiye'yi ziyaret eden Karolina Kurkova, ozel bir baloya katilirken tepeden tirnaga beyaz Givenchy icinde goruntulenmis dun. Tasarimlar onumuzdeki bahar koleksiyonundan. Kurkova'nin saclarindaki yeni tonlar oldukca hos!


Oldukca curetkar secimler yapmasina alistigimiz Cheryl Cole, Pride of Britain odullerine katilirken tercihini Victoria Beckham ilkbahar koleksiyonundan pembe bir elbiseden yana kullanmis. Elbisenin sirti ve etegi boyunca uzanan metalik gri fermuar ile uyumlu kucuk cantasi, dalgali daginik saclari ve bugulu goz makyaji ile Cole, gectigimiz bahar trendlerinde takilmis diyebiliriz.



Gecen hafta Ingiltere galasina katildigi son filmi Melancholia'nin New York lansmaninda goruntulenen Kirsten Dunst, daha once pekcok kez oldugu gibi elbisesini Chloe'den secmis. Isaret parmagina yuzuk takma trendine uydugunu gordugumuz guzel sarisin, bu sac modeline kafayi takmis gorunuyor! Yalniz soylemeden gecemeyecegim, bu hali Londra'dan cok daha hos...

2 yorum:

  1. ama sen herkesin her giydiğini beğeniyorsun :/ hiç şu olmamış bu olmamış yok.

    YanıtlaSil
  2. Begenmediklerimi yazmiyorum genelde ahahah

    YanıtlaSil