10 Ocak 2012 Salı

Miu Miu Sevgililer Gunu Koleksiyonu

Sevgililer Gunu icin hediye bakmaya basladiniz mi? Henuz cok erken demeyin cunku markalar Sevgililer Gunu icin tasarladiklari ozel koleksiyonlarini tanitmaya basladilar! Ve tabii her zaman oldugu gibi once kadinlar icin hediyelerle yola ciktilar ;)
En son kampanya yuzu olarak 15 yasindaki Hailee Steinfeld'i secerek oldukca sasirtan, 'moda olan her seyin annesi' olarak tanimlanan Miuccia Prada'nin dikkat ceken markasi Miu Miu, kristal taslarla zenginlestirdigi kupe, bilezik, sac bandi, iPod kilifi ve cantalardan olusan Sevgililer Gunu koleksiyonu ile pek cok alternatif sunuyor!










Kristallerle suslenmis, goz alici tasarimlar Miu Miu ismiyle birlesince pek cok kadinin gonlunu calacak kesin! Erkeklerin yapmasi gereken Subat'i bekleyip Miu Miu magazalari ve miumiu.com'da satisa cikacak bu parcalardan, sevgilisine en uygununu bulmak... (Pesin Not: iPod kiliflari cok sirin ama kadinlar cantaya bayilir! :p)

5 yorum:

  1. çok kokoş olmuş:) taşlı pullu :)

    http://trendydolap.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Pembe Çantaya Bayıldım..Tamam sevgililer günü için iphone kabı da olur..Anahtarlığı da hayır demem...EE küpe de olur..Sevgilim dur sesimi..:)

    Sevgiler Nino
    http://ninostudio.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Kalpler, taşlar derken pek tatlı olmuş bunlar, icili bicili olmada Kore'li kızların -ve erkeklerin :D- kullandığı aksesuarlara yaklaşmışlar... 15 yaşında bir kızı yüz olarak seçmek başarılı bir tercih olmuş aslında :)

    YanıtlaSil
  4. "küpelere bayıldım" yazacaktım ki, önceden yazılmış:)

    YanıtlaSil