28 Mart 2013 Perşembe

Trend Alarmı: Denim on Denim

2013'ün dinamik tasarımcıları sokalardan ve 70'ler modasından aldığı ilhamla podyumlarda adeta harikalar yaratıyor bu sezon. Özellikle renkler, çizgiler ve desenlerin ön plana çıktığı bir ilkbahar/yaz bekliyor bizi. Tabii bir de kotlar var!

Geçen hafta çizgilerle başladığımız trendlere kot gömleklerle devam ediyoruz. Geçen sezonda hayatımıza giren kot gömlekler bu sezon da oldukça moda!




Kot gömlek giymesi kolay bir parça. Renk uyumu olsun, diğer parçalarla bir araya getirmesi olsun... Ancak kot gömlek doğru bir şekilde kombine edildiği zaman ön plana çıkacak elbette. Mesela bu sezon kot gömlekler kot pantolonlar ile kombine ediliyor.  Hatta tepeden tırnağa kot giymek pek moda!





Tüm bu birbirinden şık modeller için avantajlı, kaliteli adresler arıyorsanız eğer Vip Dükkan İndirim Kodu’na göz atmanızda yarar var. %80'e varan indirimlerle sunduğu kampanyalarda, bir çok seçkin markanın ürünlerini bulabilirsiniz! 

Tabii sadece giyinmekle bitmiyor iş. Saç, makyaj ve elbette ki koku çok önemli! Ben kombinlerin kendine has kokusu olması gerektiğine inananlardanım. Ruh hali giyime yansıyorsa, giydiklerimizin yansıtması gereken imajın da bir kokusu olmalı. Mesela bu 'denim on denim' trendine daha sportif ve fresh bir koku gerekli bence. Bu yüzden birden fazla parfümü olmalı ya her kadının. Giydiklerimize göre seçim yapabilmeliyiz içlerinden ki maalesef bu da öyle pek cep dostu bir şey değil... Neyse ki Misspera İndirim Kodu var. Sezon boyunca %15 indirim ve duty free kampanyaları sunuyor bize!

Bir kot, bir t-shirt ile güzel görünmek çok zor değil! Biraz özenle tarzınızı parlatabilirsiniz! Hem trendleri yakalarken fırsatları değerlendirmekte fayda var, öyle değil mi?   ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder