11 Ağustos 2012 Cumartesi

Tommy Hilfiger 2012 Sonbahar/Ki$ Koleksiyonu

Gectigimiz hafta icinde, bir cok etkinlik gercekle$ti ancak ben dag basinda, inzivaya cekilen bir ke$i$ gibi takildigimdan hepsini kacirdim! Bunlardan biri, daha evvel ilkbahar/yaz koleksiyonunun tanitimina katilip bikinilerini alin da alin diye tutturdugum Tommy Hilfiger sonbahar/ki$ koleksiyon tanitimiydi...

Nam-i diger Tommy, 'Day Tripping' temasi ile hazirladigi, 60'larini minimalist etkisi ile 70'lerin bohem havasini harmanladigi koleksiyonunu W Hotel'de tanitmis. (Bu otel de cok guzel yahu!)



Orada olmadigim icin etkinlik icin uzun uzadiya yorum yapamayacagim ama eminim ki en az bahar koleksiyonu kadar ozenlidir. (oyle bir ukte oldu ki bu gidememek, anlatamam! :/ )


Tommy Hilfiger'in alisildik Amerikan stilini yansitan ekoselerden bahsetmeden gecilen bir koleksiyon olabilir mi? Olamaz. Geleneksel muhendis formasi dedigimiz bu kumasin bu denli hosuma gitmesi de ayri bir durum zaten! Maskulen formu da sezonun hitini ayagimiza getiriyor...



Hep kendimizi dusunmeyelim, birazcik da beylere hizmet edelim degil mi? Bence Tommy Hilfiger erkek urunleri, kadinlarinkinden guzel zaten!



Daha once de soyledigim gibi, Tommy Hilfiger'in en kotu yani fiyatlari. Sirf doyasiya istediklerimi secmek icin Amerika'ya gidip indirim sezonundan alisveris yapip gelecegim onumuzdeki sene. Bu da boyle bir isyanim olsun artik :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder