1 Temmuz 2012 Pazar

Butun Indirimlerden Haberdar Olmak Mumkun!

Bazen, insanlarin hayatini kolaylastiran ayrintilar oluyor ya hani, bir anda her seyi onune seriveren basit ama parlak fikirler gibi. Iste oyle fikirlerin hastasiyim!

En son, geride biraktigimiz haftada yepyeni bir siteyle tanistim boyle. Son derece basit bir fikir ustune kurulmus, bir anda hayati kolaylastiriveren bir mantigi var. indirimlr.com desem, her sey netlik kazanacak zaten :)

Bir suru indirim ve firsat sitesi var elbet ama indirimlr.com'da hosuma giden sey, butun indirimleri ve firsatlari bir arada gosterebilmesi. Ayrica, bir urun ararken karsiniza bir suru secenek cikarmasi da harika! Mesela canta ararken, cantalarinda indirim olan bir cok online magazayi ve firsati listeliyor bize. Arasindan secip begenip almak, bir tane anlasmali magazaya mahkum olmaktan daha guzel degil mi? :)


indirimlr.com'un tek kotu yani reklamlari bence. Biraz daha az ya da kucuk olsa, gozu bu kadar rahatsiz etmese cok daha iyi olacak. Yine de mutlaka bir goz atin derim ben. Insani olmadik indirimlere yonlendirmekte ustune yok! ;)

Merak edenler icin Twitter hesabi: https://twitter.com/#!/Indirimlr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder