3 Mayıs 2012 Perşembe

Pembe Festival

Benim gibi boğazına düşkün, farklı tatları seven biriyseniz, size harika bir haberim var: Beringer White Zinfandel Festivali başlıyor!


Bu yıl 3. kez düzenlense de, duymayanlar için hemen özetleyeyim... Beringer, hafif tatlı California Collection serisi ile Türkiye pazarında yer alan bir şarap üreticisi. Beringer White Zinfandel Festivali ise 25 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında, İstinyepark Armani Cafe, Nişantaşı Delicatessen, Juno, Bebek Mangerie, Taksim Good Mood ve tüm Kırıntı şubelerinde, Beringer şarapları servis edilerek kutlanacak bir lezzet şöleni aslında. Bu kadar basit ve keyifli! :)


Bu haberi ilk gördüğümde, koşa koşa giderim mekanlara demiştim ki giderim! Kambersiz düğün, bensiz yeni lezzet olmaz :p Ancak şöyle de bir güzelliği var ki Berlinger White Zinfandel, Online Mahzen, Şütte, Nezih ve İstinyepark Mania Gurme mağazalarında şişesi 29 TL'den satılıyor! Yani evde de bu pembe şarabı deneyebiliriz ;)

Anneler Günü'nde annenizi çıkaracağınız özel yemeği bu mekanlardan birine denk getirirseniz, festivali kaçırmamış ve bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz aslında. Benim anneciğim taa Denizli'de olduğu için, ben en azından bu keyfin ilk kısmını yakalayamayacağım :/

Neyse, diyeceğim o ki bu pembe renkli, seksi şarabı kaçırmayın. Çünkü bu çilek aromalı tat, önümüzdeki günlerde pek moda olacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder