26 Nisan 2012 Perşembe

Külkedisi Olivia Wilde

The O.C. izlemediğim için Olivia Wilde'ı keşfetmem House ile oldu. 13 rolüyle çizdiği cool karakter bir yana, unique güzelliğine hayran olmamak elde değil! Öyle acaip güzel değil, çenesi çok geniş ama çekik renkli gözler onu kesinlikle egzotik kılıyor ;)


En son Tron: Legacy ve Cowboys&Aliens'de seyrettiğim Wilde, gazeteci bir anne babanın çocuğu olarak New York'ta doğmuş. Kendini bildi bileli oyuncu olmak istediği için The Gaiety School of Acting'de okumuş. Kariyerinde ona tur atlatan sene 2003 olmuş... Bu kadar önbilgiyi konuya nasıl bağlarım diye kıvranmadan, asıl sorumu patlatayım hemen: bu dikkat çekici kadın nasıl giyiniyor?


Olivia kariyerinde ne istediğini bilen, yükselen bir yıldız olarak ilerlese de, moda dünyasında tutarlı bir çizgide ilerlemiyor. Bazen inanılmaz seksi, güzel bir kadınken, bazen sokak düğününe gelmiş teyzelere dönebiliyor.




Davetlerde etek giymeye bayılan Wilde, kırmızı halıda prenses edası ile süzülmekten oldukça hoşlanıyor. Bir zamanlar İtalyan asıllı bir prensle evli olduğunu düşünürsek, prenseslik onda sendrom olmaktan öte bir hal almış tabii. Yakışır Olivia'ya :)



Peki bu kadın hep böyle mi? Değil. İkoncanların aksine, Olivia'nın günlük halleri oldukça basit ve rahat. Özellikle şal kullanmayı sevdiğini gördüğümüz 1984'lü yıldızın bu doğal hali sevimli değil mi?




Bu yıl içinde çekimlerini tamamladığı Butter, Deadfall, People Like Us ve The Words filmleri ile beyaz perdede boy göterecek olan Olivia Wilde, şu an Rush'ı çekiyor. Beni en çok şaşırtan şey ise Alacakaranlık serisinde Rosalie karakterini sonradan Nikki Reed'e kaptırması oldu. Hoş, o rolde Nikki gayet güzel olmuş zaten :d

Tüm bu gereksiz bilgilerden sonra Olivia'nın makyajına da bir bakmak lazım...



Son olarak, favori görüntüsüyle baş başa bırakayım sizi. Marchesa elbisesi içinde geçen yıl Golden Globes'da Olivia'yı görüp de hatırlamayan olamaz, değil mi? :)


Soyadını Oscar Wilde'dan alan Olivia Wilde'ın stiline(?) kısa bir bakış attık böylece. Peki, ne düşünüyorsunuz? Bu kız olur mu? :)

3 yorum:

  1. olur olur. hem bacaklar kisa hem bilekler kalin ama gozeldir olivya. twitterda da takip ediyorum bi malligini gormedim.

    YanıtlaSil
  2. kemikli yüzü bana da hep çok çekici geliyor. yalnız o beyaz elbise ne ? eltisigilin kınasına giden kıskanç görümce elbisesi ya o. hangisi olduğu hemen anlaşılıo zaten. altın işlemeleri olan perdeden elbise allahım. bir de sarı saç da hiç yakışmıyor kendisine

    YanıtlaSil
  3. Sari sac konusuna katiliyorum, cingenelere donuyor o zaman :)

    YanıtlaSil