1 Mayıs 2011 Pazar

Happily Ever After


Hafta basindan beri kritigi yapilan Prens William ve Kate Middleton evliligi tum dunyayi kasip kavurdu. Isin ilginc yani, havanin nasil olacagindan tutun da, kralicenin ne renk sapka takacagina kadar pek cok ayrinti ustune bahis oynandi. Bu peri masalina benzetilen dugun icin beklentiler oldukca yuksekti ve dugun, sasaasi ile kimseyi hayal kirikligina ugratmadi...
 

Gelinlerin daimi trendi topuza inat salinan dogal saclari ile karsimiza cikan Prenses Katherine, Sarah Burton imzali sampanya rengi, ipekten, uzun kuyruklu bir gelinlik giymis. Vucuduna mukemmel oturan vintage tarzi gelinligin korse ustu dantel yaka ve kollari inanilmaz guzel!

Duvagin sadeligi ile birlestiginde, oldukca asil duran gelinlige eslik eden Shane Connolly tarafindan duzenlenen muge, sumbul ve sweet william arajmani bukete bayildim!


Kate'in Robinson Pelham imzali elmas kupelerinden pek hoslanmadim, inci bu gelinlige daha cok yakisirdi ancak Cartier taci cok hos. 


85 yasindaki Kralice Elizabeth, Angela Kelly dizayni, sari, boyun kismindaki gun isigi seklindeki detaylari cuha cicegi ile tamamlayan bir giysi secmis. Gelinin annesi Carole, Catherine Walker imzali saten mavi bir giysi tercih ederken, Camilla Jimmy Choo ayakkabilar ile tamamladigi Anna Valentine imzali, ustu su yesili, alti toz pembe ve bel kisminda altin islemeler olan bir giysiyle karsimizda. Kraliyet ailesi giysilerini incilerle tamamlarken, Carole Middleton sade bir kolye takmis.


Prenses Eugine,  mavi Vivienne Westwood tasarimi ve saci basiyla yerin dibine ne kadar sokulsa azken, kardesi Beatrice'in Valentino imzali nude tonundaki tercihi gayet hos. Ancak Beatrice'e yapilan 'Mad Hat' yakistirmasi oldukca yerinde :))

 

Prens Herry'nin kiz arkadasi Chelsy saten, kayik yaka, ozel dikim bir Alberta Ferretti ile katiliyor dugune. Gelinin kardesi Pippa ise gelinligi de tasarlayan Sarah Burton'in neredeyse gelinlige benzeyen, degaje yaka beyaz elbisesi ile karsimiza. Pippa'nin saclari gelin buketinde de yer alan muge cicekleri ile tutturulmus...
 

Davetliler de gosterisli giysileri ile salinmislar dugunde. Her ne kadar kralice klasik bir Angela Kelly taksa da, sapka yarisini Camilla, Prenses Eugine de dahil, pek cok davetlide gordugumuz Philip Treacy tasarimlari kazanmis gibi duruyor :)




Dugune katilan pek cok unluden en populer olan cift suphesiz ki Ralph Lauren icinde oldukca hos gorunen David ve hamileligine ragmen yuksek topuklari ve Philip Treacy sapkasi ile dikkat ceken Victoria Beckham. Ayrica Elton John ve kocasi, David Cameron, Joss Stone ve Guy Ritchie de davetliler arasindaydi...

 



Gune dair en sevimli fotograf ise suphesiz bu :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder