6 Şubat 2011 Pazar

Mavi IFW 2011 Defilesi

IFW 2011 kapsaminda ucuncu gunun son defilesini Mavi gerceklestirdi. Skinny jeanlerin tahtini kaptirmadigini gordugumuz kreasyonda yer yer ekose ve leopar desenine rastlaniyor; agirlik ise lacivert, krem, siyah ve gri tonlarinda. Gizia kreasyonunda da gordugumuz altin renkli zincirler ozellikle yelek-ceketlerden sarkacak ve kot kenarlarinda parlayacak sekilde islenmis. Yirtik skinnyler punk rock akiminin kreasyona yansidigini soyluyor.

Kadin kreasyonunda dantel coraplarla kullanilan sortlar ve skinny jeanler agirlikta ancak birkac parca genis paca da var. Kullanilan tum parcalara topuklu ayakkabi ve tozluklar eslik ediyor. Elbise uclarina ve bluzlere eklenen danteller 70'leri hissettirirken, elbiselerin katlarla hareketlendirildigini bir kez daha goruyoruz.






Erkek kreasyonunda, daha once Colin's kreasyonunda da gordugumuz uzre pacalari botlarin icine sokma trendini goruyoruz. Zincirler, deri ve atki kullanilan koleksiyonda ekose kumas agirlikta. Kapsonlu orgu hirkalar ve yelekler, skinny jeanler ile kullanilmis.





Fotograflar: Markafoni Blog fotografcisi Emre Ozcan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder