4 Şubat 2011 Cuma

Colin's IFW Defilesi

IFW 2011 kapsaminda, 2. gunun son defilesini yapan marka Colin's oldu. Punk akiminin etkisindeki kreasyonda, daha once de yazdigim sezon trendlerinin cesitli kombonasyonlari var...

Colin's, onumuzdeki kis icin hazirladigi koleksiyonda deri ceketler, yelekler ve pantolonlarla karsimiza cikiyor. Metal islemeli, zimbali ve fermuarla zenginlestirilmis bu giysilere parmaksiz, cilgin deri eldivenler, asiligi vurgulayan zincirler, file ve yirtik coraplar eslik ediyor. Erkek kreasyonunda yirtik ya da taslanmis kotlarin pacalarinin botlarin icine sokuldugunu goruyoruz.




Skinny jeanler hala var ve buna burnu acik yuksek topuklu cizmeler eslik ediyor. Mini etekler ya dar ya da katlarla hareketlendirilmis. Her bir mankende bir isilti var! Parlak corap, parlak baski, parlak cizme, parlak aksesuar ya da parlak kumas... Siyahin icinde secilen bu hareket griler ve mavilerle kombine edilmis.




Diger yandan dizustune uzunan coraplar ile giyilen miniler, burnu acik ayakkabilarla sergileniyor. 60-70'ler akimindan gelen danteller corap olarak karsimiza cikarken, kurk, leopar desen, altin rengi ve puantiye aksesuarlarda kendini hissettiriyor. Rengarenk bu kreasyonda sapka, fular ve atkilara bolca yer verilmis.




Markafoni Blog icin fotograf ceken sevgili Emre Ozcan'a tesekkurlerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder