6 Şubat 2011 Pazar

Damat I Tween IFW Defilesi

Unlu burlesque sanatcisi Dita Von Teese ve Ronaldo'nun sevgilisi Irina Shayk'in katilimiyla govde gosterisine donusmesi beklenen Damat Tween defilesi IFW'nin 2. gunundeki etkinliklerden biriydi.

Kadin koleksiyonu oldukcu sinirli olan defileye goz attigimizda saten kumaslara eslik eden tuller goruyoruz. Etekler katlarla, elbiseler etekleri kabartilarak ya da tullerle hareketlendirilmis. Siyah, beyaz ve ucuk pembenin yer aldigi koleksiyondaki tek pantolon ise onumuzdeki sezon bolca gorecegimiz gibi beyaz ve genis pacali.





Defilenin erkek kreasyonu, bekledigim gibi daha iddiali idi. Skinny pantolon, ceket ve papyon kombinasyonu kullanilan Tween koleksiyonunda kapitone ceketler de vardi. Genis Aile ve Kucuk Sirlar dizi oyuncularinin da yer aldigi sunumda ozellikle lacivert ve siyahin bir arada kullanildigi goruluyor.




Damat koleksiyonu farkli renklerle zenginlestirilmis, papyon kullanilan, yelege yer veren, daha klasik bir tarzda. Lacivet-siyah kombinasyonunun yani sira krem, bordo ve yesil dikkat cekiyor.



Dita Von Teese yurusu ile sona eren defiledeki son smokine de, sunuma da soyleyecek soz yoktu.



Gorseller markofoni blog'dan, Emre Ozcan imzali...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder