2 Temmuz 2011 Cumartesi

Kate Moss's Wedding

Uzun suredir konusulan dugun nihayet gerceklesti. Dior'un guzel yuzu, ikon kabul edilen top model Kate Moss sonunda The Kills'in gitaristi Jamie Hince ile evlendi.


Moss'un gelinligi, ayni zamanda arkadasi olan, yahudi bir cifte kavga esnasinda soyledigi sozler yuzunden yargilanan ve bu esnada Dior'daki isinden olan John Galliano imzaliydi. Vintage tarzi dantel ve dore islemeli gelinlik ozel yapim Manolo Blahnik ayakkabilar ve uzun bir duvakla tamamlanmisti.



16 kucuk nedimesi arasinda yer alan kizindan bir an olsun ayrilmayan Moss, 12. yüzyıldan kalma St. Margaret Kilisesi'nde evlendi. Hince'in Yves Saint Laurent imzali acik mavi smokin sectigi, bas nedime Jess Hallett'in ise acik mavi ipek bir Stella McCartney tercih ettigi goruldu. Damadin 'best woman'i The Kills'in solisti Alison Mosshart'in da Yves Saint Laurent giydigi soyleniyor ancak fotograflara ulasamadim :)



Dugun arabasi olarak Rolls Royce secen ciftin 300 kisilik davetli grubu arasinda Moss'un yakin arkadasi Naomi Campbell basta olmak uzere, Stella McCartney, John Galliano, Vivienne Westwood, Sir Philip Green, Jude Law ve Jade Jagger gibi isimler var. Dugun fotografcisi ise calismalarina oldukca bol yer verdigim Mario Testino...

Dugun bitti ancak eglencesi muzik festivali tadinda 3 gun surecek. Snoop Dogg, Beth Ditto, Iggy Pop ve Dame Shirley Bassey gibi isimlerin yer alacagi bu solende cilgin gelin, kareoke partisi yapacakmis. Unlu seflerle anlasmayi ihmal etmeyen Moss, misafirlerinin konforu icin guzellik ve masaj cadiri bile kurdurmus. Dugun eglencesi dedigin boyle olmali iste! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder