16 Nisan 2011 Cumartesi

Kate Moss For Dior Addict Lipsticks

 
Moda devleri sadece giyim alaninda degil, kozmetik sektorunde de kiran kirana bir savas icindeler. Buna en sansasyonel, en iddiali isimlerle calismalari da eklenince, gorsel bir senlige donuyor olay...

Kadinsilik vurgusunu en cazip sekilde yapan markalardan biri olan Dior, "Be Iconic!" sloganiyla cikardigi Dior Addict Lipsticks tanitimini, nokta atisi yaparak ikonlar kralicesi Kate Moss ile yapmis. Iste Lady Gaga, Madonna ve Metallica gibi dev isimlerin kliplerini de ceken Jonas Akerlund'un elinden cikan Dior Addict Lipsticks reklamindan bazi kareler:



Dior'un urettigi ilk kozmetik urunu de bir rujmus ve gecmisten bugune oldukca ilerleme kaydeden markanin, canli, carpici renkler kullanma iddiasi ayni kalmis. Eskiye oranla %25 daha az balmumu icerdigi belirtilen yeni Dior Addict Lipstick serisinin, 44 renk secenegi bulunuyor.  Hatta Kate Moss reklamda 578 no.lu ruju kullaniyor :)


Modanin Picasso'su denilen John Galliano ile olan ozel bagi sayesinde bu cekimlerde yer alan Kate Moss'un hayat verdigi bu seri cok tutulur!

1 yorum: