2 Temmuz 2011 Cumartesi

Kate Middleton's Canada Tour

Her firsatta ne kadar zevkli oldugunu soyledigim Cambridge Dusesi Kate Middleton ve esi Duk Charles, Kuzey Amerika ve Kanada seyahatine cikti.

Londra Heathrow'da objektiflere takilan Kate, Roland Mouret Manon imzali elbisesi ve Smythe Les Vestes blazeriyle uyumlu Mulberry Polly Push cantasi ve Kate Moss'un da dugununde tercih ettigi isim olan Manolo Blahnik ayakkabilari ile goz kamastirdi.


Kanada'ya indiginde Erdem Moralioglu'nun 2012 kreasyonundan bir elbise sectigi gorulen Kate Middleton, gorunumunu L.K. Bennett ayakkabilarla tamamlayarak benden yine tam not aldi.


Middleton bununla da kalmayip Kanada'nin 144. bagimsizlik gunu sebebiyle duzenlenen torene, Kanada'nin ulusal renkleri ile katilarak dikkat cekti. Beni sasirtan ise, Kate'in resmi nisan fotograflarinda da gorulen Reiss 2011 Ilkbahar/Yaz koleksiyonundan secme beyaz elbiseyi tekrar giymesi oldu. Gunun anlamini vurgulayan akcaagac yapragi seklindeki brosu ve kirmizi Sylvia Fletcher sapkasi ile sempati toplayan du$es, L.K. Bennett ayakkabilar ve Anya Hindmarch imzali bir canta secmisti.


Kate Middleton'un stil danismani her kimse gercekten cok basarili. Bu seyahatten sonra bir kez daha takdir ettim kendisini :)

1 yorum:

  1. Kate Middleton sıklıkla aynı parçaları tekrar giyiyor, bu özelliğini de çok beğeniyorum. L.K.Bennet ayakkabılarını da mesela sıklıkla kullanıyor. Fazla iddialı ve gösterişli olmayan ama çoook zarif bir tarzı var bence. Beyaz elbiseyle kırmızı patlamalar çok hoş olmuş.

    YanıtlaSil