21 Mart 2012 Çarşamba

Vanilya Club Mart Ayı Kutusu

Herkese merhaba! :)

Blogger ve bilgisayarım ile yaşadığım bir sürü sorun, atlattığım bir gıda zehirlenmesi ve üst solunum yolu enfeksiyonundan sonra en sonunda dönebildim!! Bütün bunları atlatırken de size rengarenk, iç açıcı bir sürü haber biriktirdim! En beğendiğimle başlayayım hemen :d

Vanilya Club Mart kutusu öyle bir kalabalık, dolu dolu geldi ki bayram ettim resmen. Her şeyi düşünen, her yere yetişen bir kutu olmuş bu kez^^


Mart ayı Vanilya Kutusu'nda işte bunlar var:
İnci tozu içeren ayak kremi
İnci tozu içeren maske
İnci tozu içeren ürünleri daha evvel hiç kullanmadım ama ünlülerin bu tarz şeyleri kullandığını okumuştum. Yazın gelmesi ile ayaklara özgürlük de geldiği için, özellikle Ann Yvette ayak kremine çok sevindim :)
Bitki özlü şampuan
Dermokil'in maskelerini kullanan biri olarak şampuanından da aynı başarıyı bekliyorum! :p
Bitki özlü peeling
3 kız kardeş olmanın en güzel yanı, farklı markaları alıp deneyebilmek sanırım. Bir de onları ortak kullanmak tabii :p Üçümüzün de farklı peeling ürünleri kullandığını söylememe gerek yok tabii şu noktada ancak Nuxe Body'nin %95'i bitki özü ve çiçek yapraklarından oluşmuş bu peelingini hakkaten merak ediyorum. Ürünün en güzel yanı ise kanserojen bır madde olan paraben içermemesi!
Mineralli pudra
Jane Iredale'in bu muhteşem ürününe sadece pudra demek olmaz aslında ama idare ediverin :p Pudra, kapatıcı ve güneş koruyucu olarak görev yapan, ıslatılarak da kullanılabilen bu harika ürün, daha evvel aldığım bir Vanilya Kutusu'nda da vardı. Hala severek kullandığım, "Bitince mutlaka alırım" dediğim bu çok amaçlı icadı tekrar göndermelerine acaip sevindim! ^^
Tatlı pembe oje :)
Kraliyet ojesi olarak da bilinen Essie'nin ilkbaharda pek bir moda olacak tatlı tonunun tam boy olması süper! :)
Tüy azaltıcı serum
Tüy azaltıcı losyon
Daha evvel hiç tüy azaltıcı kullanmadım. Lazer sağolsun, bundan sonra da kullanmama gerek kalacağını sanmıyorum ancak tüy sorunu olanlar için Cosmed'in bu ürünleri ilaç gibi olacaktır ^^
Anti-aging etkili parlatıcı
Alessandro'nun bu parlatıcısını da gayet iyi biliyorum çünkü Ocak ayı kutusu ile bir tane geçmişti elime. Dudaklarınızda dolgunlukla birlikte nane tadı istiyorsanız bu anti-aging etkili parlatıcıyı kaçırmayın! ;)


Daha evvel de dediğim gibi, bunca çok ürünü deneyip beğendiklerimi almak bana çok mantıklı geliyor. Bu yüzden çok seviyorum bu kutu olayını. Hem şu kutuya bir bakın.. Her kuruşuna değmez mi? :)

3 yorum:

  1. Bugün ilk Vanilya Club kutumu aldım. Ben kutunun içeriğini bilerek ve müşteri hizmetleri ile mailleşip mutabık kalarak siparişimi vermiştim. Ancak bir sürü değerli ürünün eksik gelmesi beni müthiş sinirlendirdi açıkcası. Jane İredale'in ürünlerini çok merak ediyordum ve özellikle bu ürünler için sipariş verdiği kendilerine belirtmiştim. Ama kutudan Pudram, rujum ve göz farım eksik çıktı.

    Şunu da belirtmekte fayda var: şirketin internet sitesinde "tüm müşterilerimize aynı kutu gönderilmektedir" diye bir ibare koymuşlar.

    Kardeşim eczacı ve ben vanilya club'ın gönderdiği ürünleri (3 ml Vichy, Dermokil şampuan, 15 ml tüy dökücü tester vs) zaten istesem alırım (siz de eczacınızdan alabilirsiniz). Dudak parlatıcısı deseniz, zaten kullanmıyorum. Gönderdikleri ojenin rengi de fosforlu turuncu. Tüm bunları kabul edebilirim, sonuçta sipariş verirken seçme şansımın olmadığını baştan kabul etmişim. Ama eksik ürün göndermeleri bence kabul edilebilir gibi değil. Her alışveriş karşılıklı mutabakata dayanır. Ben 35 TL'yi ödemeyi, onlar da kutuyu eksiksiz göndermeyi taahhüt etmişler(di).

    İkinci konu: az önce bana OTOMATİK bir mail atmışlar. YILLIK değil, aylık üye olduğum halde, yarın otomatik olarak kredi kartımdan Nisan ayı üyelik ücretini keseceklerini söylemişler. Az önce kredi kartımı da kapatmak zorunda kaldım (zira bir de ücret iadesi için çaba harcamak istemiyorum)

    Kısacası ben bu Vanilya Club hüsranından fazlasıyla ders aldım. Tüm arkadaşlara bu tecrübeler ışığında sipariş vermeleri tavsiye ediyorum.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Butun bu noktalari bilmiyordum, oldukca sasirtici oldu simdi benim icin de. Sirketle iletisime gecip sebebini sordunuz mu peki? Bir aciklama yapildi mi size?

    YanıtlaSil
  3. Çok sevindim abesileistigal, Vanilya Club'ın böyle bir telafi yoluna gitmesi hem hassas hem de yerinde bir adım olmuş.

    Jane Iredale'i ıslatıp denemeyi unutma! Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil