15 Haziran 2012 Cuma

Alsam Alsam Deichmann'dan Ne Alsam?

Deichmann'a gidip gidip, bu yazin one cikan dolgu topuklari ile yazin vazgecilmezi sandaletleri deniyorum bu ara. Yaz tatili icin butce kisitlamasina gittigimden ve Shopping Fest biraz belimi buktugunden her gordugumu alamiyorum tabii. O yuzden secim yapmam gerek :/ Favorilerimi paylasayim, bana akil verin biraz. Bir sandalet ve bir dolgu topuk alacagim. Hangisini secsem?












3 yorum:

  1. sandaletlerden 3.yü, dolgu topuklardan da 2. sıradaki mavi-yeşilliyi beğendim ben :)
    sandaletin tokası falan çok güzelmiş, arkasındaki detayı hoşuma gitti. ayakta güzel durur gibime geliyor.

    YanıtlaSil
  2. Sandaletlerden 1.'yi tavsiye ediyorum. 2. modeli geçen sezon ben almıştım ve memnun kaldım. Bir süre sonra boncuklar gevşiyor ve aşağı sarkıyor. Aynı zamanda uzun kullanımda bileğe batma yapıyor, akabinde kaşıntı falan filan... Arkası zincirli sandaleti ise sağlıklı bulmuyorum. Çünkü; yazın ayaklarımız daha çok terliyor ve bu tip imitasyon ürünler derimizle temas edince daha çabuk oksitleniyor. Beyaz sandaleti ise beğenmedim. Çünkü; bence sandalet kahverengi olmalıdır. Bu sene de geçen sene olduğu gibi gladyatör modeller moda ve buna en yakın olan 1. seçenek... :)

    Dolgu topuklularda ise 4.'yü tavsiye ediyorum. Hasır topuk diğerlerine göre hem daha doğal hem daha şık duruyor. Aynı zamanda bu sene ince ve örümcek bantlar oldukça fazla karşımıza çıkıyor. Ayrıca renginden ötürü de kombinlemen oldukça kolay olur diye düşünüyorum. :)

    Senin seçimin ne olursa olsun güle güle kullanmanı dilerim. :)

    YanıtlaSil
  3. Sandaletlerden ikinci olmalı bence çok hoş:D

    YanıtlaSil