18 Eylül 2011 Pazar

Ralph Lauren Ilkbahar 2012 | New York Moda Haftası

Ralph Lauren, New York Moda Haftasi'nda sergiledigi, 1920'lerden esinlenen 2012 ilkbahar koleksiyonu ile en begenilenler arasinda yerinde aldi.



 

 
Renk tercihlerinde goz oksayan pastel tonlardan olusan bir yelpaze yakalayan Ralph Lauren, sezon trendlerini harmanlarken ihtisami yuceltmeyi tercih etmis. Gunluk  kiyafetler icin cicek baskilari ile sari, yesil, mavi ve pembe tonlarinin kombinasyonlari kullanilirken, iddiali gece elbiselerinde isiltili kumaslar ve islemeler yer almis.






Sezon trendi transparan kumaslar gunluk giysilerde bile comert bir sekilde kullanilirken, tuyler, etollerde ve elbise uclarinda koleksiyonu suslemis.




 
 

Elbiselerin hareketli, ucusan formlari ve ayrintili islemeleri dikkat cekici...






Takimlardaki maskulen hava kucuk ayrintilarla yumusatilmis.






Pantolonlarin tamaminda genis pacayi tercih eden Ralph Lauren, yururken dalgalanacak kadar genis pacalar yaratmis. Sortlar da bu tercihten payini almis.







Geriye dogru simsiki taranmis saclari ve tamamen dogal, belli belirsiz makyajlari ile podyumda salinan Ralph Lauren modelleri, onumuzdeki sezon sac ve makyaj trendlerine dair ipucu veriyor bize. Sapkalarin modasinin gecmeyecegini de gormus oluyoruz bu koleksiyon sayesinde.

Bu guzel koleksiyonun fotograflarina Facebook sayfamizdan bakabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder