18 Eylül 2011 Pazar

Anna Sui Ilkbahar 2012 | New York Moda Haftası

Ilginc tasarimlari ile taninan 1964 dogumlu, Japon asilli modaci Anna Sui, gectigimiz gunlerde 2012 ilkbahar koleksiyonunu New York Moda Haftasi kapsaminda tanitti.






Carpici renklerle 40'lardan 70'lere dek uzanan bir koleksiyon hazirlayan Anna Sui, cilgin baskilar ve desenleri bir araya getirmis. Uzakdogu etkisi tasiyan desenlere yer vermeyi de unutmamis.




 

Alisildigin cok disinda olan bu koleksiyonda, artik alistigimiz pek cok trend de yer aliyor aslinda. Dantel, kurk ve transparan kumas gibi sezon trendlerini kendi yorumuyla harmanlayan modaci, hareketli formlari kullanmis. Orguye de yer veren Anna Sui, bunlari bir araya getirirken farkini ortaya koymus.




  
 
 



Siyah, kirmizi ve tabii ki morun agirlikta oldugu koleksiyonda ozellikle coraplar ilginc desenleri ve renkleri ile dikkat cekiyor. Cilgin retro yorumu, sadece kirmizi dudaklar ve dogal makyaj ile tasiyan modellerin dalgali saclari, sapka ve aksesuarlarla tamamlanmis.
Oldukca zengin aksesuarlarin yer aldigi bu koleksiyona bakarak, onumuzdeki baharda hint bileziklerinin hala trendy oldugunu soylemek de mumkun.


 




Bazi desenleri gozumu yorsa da, basarili bir retro sergiledigine inandigim modacinin, bazi yorumcularca 'kustah' olarak adlandirilan cizgisini tam olarak yansitan bu koleksiyonun tamamina bakmak icin Facebook sayfamizi ziyaret etmeyi unutmayin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder