21 Haziran 2011 Salı

Versace for H&M

Dunyanin 3. buyuk giyim magazasi zinciri olan H&M, 2004'te Karl Lagerfeld ile baslattigi, her yil tasarim devlerinden biri ile anlasarak yuruttugu ilginc gelenegini bu yil Versace ile surduruyor. Unlu marka, oncelikle sonbahar icin Versace ile isbirligi yaparak 'ikonik' olarak tanimladiklari bir koleksiyona imza atmaya hazirlaniyor...

 
Ozellikle deri, renkli baskilar ve yuksek topuklar icerecegi belirtilen, 90'lar temasi beklenen sonbahar koleksiyonu 17 Kasim'da satisa cikarken, bahar kreasyonu icin tarih 19 Ocak olarak veriliyor. 300 magazanin yani sira online satis magazasindan da ulasabilecegimiz koleksiyonda, ev tekstil urunlerinin de yer almasi bekleniyor. Unutmadan, Lanvin satislarinda tum urunlerin birkac dakikada tukendigini hatirlatmak isterim. Eger Versace imzali bu H&M koleksiyonundan birkac parca almaya niyetiniz varsa simdiden hazirliginizi yapin :)


Son olarak sunu eklemek istiyorum ki 1947'de kurulan, ucuzlugu ule unlu Isvec markasi H&M ile 1978'de Gianni Versace tarafindan kurulan, en pahali markalardan biri olarak bilinen Versace arasindaki bu anlasma elbette ki cok ilginc. Zira 2008 yilinda New York Times'a yaptigi bir aciklamada, markanin luks segmentte yer almasi icin cok ugrastigini, bu yuzden daha dusuk bir fiyat cizgisini kabul etmedigini soylemisti Donetella Versace. Hatta H&M ile calismanin markayi karistiracagini da eklemisti. Simdi ise koleksiyonu H&M fiyatlari ile sunmanin muthis oldugunu soyluyor. Hatta simdiden Versace for H&M etiketli bir elbise icinde poz veriyor. Bu donus nedendir acaba, bilemedim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder