16 Mart 2011 Çarşamba

Istanbul Shopping Fest

 

Kultur ve Turizm Bakanligi, Istanbul Valiligi ve Istanbul Buyuksehir Belediyesi destegi ile duzenlenen Istanbul Shopping Fest, 18 Mart Cuma gunu basliyor!

İstanbul’un önemli alışveriş merkezlerinde yapilacak olan festivalde yeni sezon urunlerinde bile buyuk indirimler vaat ediliyor. Gece 02.00'ye kadar acik kalacak magazalarin yani sira, festival kapsaminda konser, parti, defile gibi bircok sosyal etkinlik de gerceklestirilecek.


Festivalin yapilacagi yerlerden bazilari Abdi Ipekci Caddesi , Bagdat Caddesi, Bahariye Caddesi, Istasyon Caddesi, Istiklal Caddesi, Sultanahmet Meydani gibi yerler, Bunun disinda Astoria AVM, Capitol AVM, Carousel AVM, Cevahir AVM, City's AVM, Forum Istanbul, Galleria AVM, Kanyon AVM, Metrocity AVM, Olivium Outlet Center, Optimum AVM, Tepe Nautilus AVM, Profilo AVM, Via/Port AVM ve daha nice alisveris merkezi de bu festivale katiliyor!


Katilan markalar ise say say bitmez, sanki katilmayanlari dovuyorlar! Daha ayrintili bilgi ve etkinlikleri takip icin ISF'nin web sitesine goz atmanizi tavsiye ederim. Senlik 26 Nisan'a dek surecek. Iyi alisverisler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder