4 Aralık 2012 Salı

Like a Doll: Miranda Kerr

Ilham perisi dedigin, baktikca insanin gozunu gonlunu acan, stilinin farkini ortaya koyan degil midir? Ve bunlari dusununce, son donemin giderek parlayan modellerinden Miranda Kerr'e bakmamak elde midir? Hic sanmam :)





1983 Avusturalya dogumlu Miranda Kerr, 13 yasindayken bir derginin yuz guzeli secilerek ciktigi yolda en buyuk sansini 2007'de Victoria's Secret melegi olarak elde etti sanirim. Orlando Bloom ile evlenmesi sans degil, ancak bu guzel kadinin kaderi olabilir cunku :)

Magazincilik oynamayi birakip, Miranda'ya neden bayildigimi soyleyeyim hemen... Takip edenlerin artik alistigi uzere, sade ve ozgun seylere hayranim ki Miranda'nin stili tam olarak boyle: sade ve ozgun!



Kombinasyon konusunda cok iyi Miranda. Tarzi ne olursa olsun, stilini yansitmayi basariyor...





Cocuk dogurmasina ragmen, ince ve duz kalan hatlari sayesinde bir masumiyet var hep ustunde. Ancak suh durusu ve bakislari sayesinde seksi oldum saniyor da, ben pek yakistiramiyorum yahu! Niyeyse boyle bir 'ailemizin modeli'(?) imaji var bende, otesi yok :)




Makyaj ve sac konusunda ise sadeligi elden birakmiyor Miranda Kerr. Ya nude tonlarinda makyajiyla ya da carpici kirmizi dudaklariyla cikiyor karsimiza. Podyum disinda zerre abarti yok!


Guzelligi ve dunya tatlisi gamzeleri bir kenara, street style konusunda ders niteliginde zevkiyle hayran birakiyor beni Miranda Kerr. Her baktigimda diyorum ki "Bu kadin yaslanmayacak!" Peki siz ona baktiginizda ne diyorsunuz?

3 yorum: