Başa Dön!

18 Kasım 2011 Cuma

Erkek Gibi Kiz Olmaya Hazir Misiniz?

Maskulen ve feminen tasarimlar birbirinden ayrilirken, arada hep kalin bir cizgi varmis gibi hissederdim eskiden. Ancak zamanla oyle bir harman cikti ki ortaya, boyle bir sey soylemek gittikce zorlasmaya basladi. Seksilik akan dudaklara eslik eden erkek ayakkabilari, erkek kesim ceketlere eklenen payetler, kurk ve topuklularla tamamlanan kravatli takimlar: maskulen ve feminen cizgilerin seksi bir harmani! Ama is burada kalmadi. Kadinlari seksi takimlarla gormek pek cok erkegi cezbederken, tasarimcilar farklilik pesinde kosmaya basladi. Ve yepyeni bir akim cikti ortaya: Androjenlik!





 


Son zamanlarda maskulen ve feminen karisimini golgede birakacak kadar dikkat cekici kombinasyonlar ele gecirdi podyumlari. Androjen cizgi, sezona Dolce&Gabbana, Versace, Armani, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Ralph Lauren, Chanel ile baslayip 2012 baharina Stella McCartney, Haider Ackermann, Prada, Gucci, H&M, Zara gibi isimlerle tasinarak koleksiyonlarda yerini aldi. Artik androgynous akimiher yerde!

 



 



Eger bu trend size goreyse, hemen bir oxford alip bir sapka edinerek ise koyulabilirsiniz.  Ben oxfordlardan nefret eden biri olarak asla bu trendin takipcilerinden biri olamayacagimi biliyorum. Takimlari stilettolari tamamlamanin zarifliginden vazgecebilecegimi sanmiyorum da zaten. Ancak blazer seven biri olarak erkek kesimleri deneyebilecegimi dusunuyorum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder